Hva får du som kunde?

Som kunde hos meg vil du få tilgang til en rekke tjenester som kan bidra til å øke salget i din bedrift. Jeg tilbyr salgsutvikling, salgscoaching, konsulenttjenester og foredrag, med fokus på å hjelpe deg og dine selgere å oppnå bedre resultater.

Gjennom min erfaring med trening av selgere og salgsteam har jeg sett at regelmessig og riktig salgstrening kan gi i snitt 50% økt salg per selger. Dette oppnås ved å øke antall og kvaliteten på kundemøter, forbedre closing-raten og snittsalget, motivere og selvgående selgere, redusere turnover og sikre høyere og jevnere budsjettoppnåelse..

Jeg har jobbet med over 120 bedrifter og kan bidra med kunnskap og erfaring for å hjelpe din bedrift med å nå sine salgsmål. Accenture har rapportert at salgstrening gir en gjennomsnittlig ROI på 353%, og min intensjon er at mine kunder skal sitte igjen med minst 10 ganger av investeringen.

Om du ønsker å lære mer om hvordan du kan få salgsteamet ditt til å levere budsjett måned etter måned, er jeg tilgjengelig for en prat. Jeg vil gjerne hjelpe deg og din bedrift med å ta salget til neste nivå. Ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale, så ser jeg frem til å høre fra deg.

ta salget til neste nivå.

Coaching

Vi har 60-70 tusen tanker i hodet hver dag viser forskningen.
Alle aktivitetene og resultatene våre startet en gang som en tanke.
Men i den verden vi lever i dag, blir tankene våre enormt påvirket av all forstyrrelse rundt oss. Dette preger både oss og resultatene våre mye mer enn vi er klar over.


Det er tankene våre som til syvende og sist både avgjør både hva slags resultater vi skaper og kvaliteten på livet vårt.
Etter +20 års grundig nysgjerrig studering av mind-set og mentale prosesser, og masse spennende praksiser har jeg opparbeidet en stor verktøykasse med dokumenterte fungerende verktøy.


For å skape de resultatene og den kvaliteten på livet vårt vi ønsker må vi utvikle og endre oss. Da er disse verktøyene gull verdt. For de funker. Fra alt til å nå mål, fjerne barrierer og ubehag, til inspirasjon, vekst og gode opplevelser.


Jeg har i mer enn 15 år drevet 1-1 coaching med både ledere, salgsledere og selgere. Mange av dem har jeg fulgt jevnlig gjennom mange år, da de opplever dette som svært verdifullt. Om vi ønsker bedre resultater og utvikling, trenger vi noen som både støtter og utfordrer oss, og som følger oss opp underveis.


Dette er en absolutt forutsetning for å lykkes – uansett hvem vi er eller hva vi driver med.

Salgstrening

I absolutt alle former for prestasjonsidrett – trenes det. Og det trenes mye. Salg er en prestasjon – men i motsetning til i idrett trenes det altfor lite.

 

I de fleste salgsorganisasjoner følges opp på KPIer og budsjetter, man har salgsmøter, det gis bonuser og kjøres konkurranser, og man diskuterer teori og ideer, men det trenes altfor lite.


I henhold til Accenture sier de at SALGSTRENING gir en gjennomsnittlig ROI på 353%. KPI og budsjett fokus, unødvendig fokus på teori og «feil oppfølging» – kan i motsatt fall føre
til dropp i både motivasjon og resultater.


La oss sette trening i system – så vi får resultatene vi ønsker !

Salgsprosess

Salg ER en Prosess, hvor målet er å få noen til å få lyst til å kjøpe ditt produkt, tjeneste eller ide. En prosess er en organisert serie av aktiviteter rettet mot et spesifikt mål. Dersom du kjenner den eksakte Prosessen og kan gjennomføre den, økes sannsynligheten
for salg.


I mer enn 15 år, har jeg utviklet, trent på og trent andre i det jeg har kalt SignatureSalesSystem. Dette er et meget strukturert rammeverk og prosess som er enkel å forstå, praktisk å bruke og har gitt norske bedrifter salg for 100-talls millioner kroner.
Den har blitt implementert i CRM systemet til en rekke selskaper – og vedtatt som måten de driver salg på.

 

Om dere ønsker å øke salget deres, kan denne prosessen med fordel implementeres hos dere !

Motivasjon

Motivasjon er som godt bakverk – ferskvare. Motivasjon til å gjøre de rette tingene for å få de resultatene vi ønsker – er helt nødvendig.


Husker du sist du var skikkelig motivert. Den følelsen er helt magisk deilig.


Og med rett fokus kan vi både finne den sammen, men også lære oss teknikker for å sette oss inn i riktig tilstand før vi skal løfte telefonrøret, gå inn i et møte eller lage et tilbud.

 

Forskjellen på en motivert og umotivert dag – er som natt og dag.
Og manglende motivasjon koster de fleste bedrifter maaange millioner kroner i året.

Jeg elsker å heve energi-nivået i salgsorganisasjoner – for det lite som slår #DenFølelsen

Møtebooking

Møtebooking er «the mother of all Sales». Lite er så omdiskutert og oftest upopulært som møtebooking. Jeg har tatt mer enn 10.000 booking samtaler i mitt liv – og funnet at det er noen ting som fungerer bedre enn andre.

 

Det handler både om tilstanden vår, hvordan vi fjerner den «lette frykten for avvisning» og hvordan det er smart å sikre riktig og høy nok aktivitet.


Har dere regnet ut hvor mye et «ikke booket» møte koster?
Enten fordi kunden svarte nei – eller fordi telefonen aldri ble tatt.
66% av kundene opplever selgeres kommunikasjon som «frastøtende» viser en studie fra Salesforce – et av verdens største CRM selskaper.


Når vi mestrer møtebooking, blir salgshverdagen vår både langt bedre og mye mer lønnsom.


Book møte med meg – så kan vi prate om hvordan 